Impresii

Impresii

Adresa

Heimatstub'n zu Wolfsberg S.R.L.
Garana No. 64,
RO-327051 Garana, Romania

CUI: RO18392772

Actionar:
Günther Richer

Administrator:
Günther Richer
Email: info@turismgarina.ro

Tel. Heimatstub'n:  0040 740 887 166

Haftungsausschluss:

1.    REGULI SI TERMENI DE UTILIZARE
1.Utilizarea site-ului este permisă exclusiv pentru obtinerea de informatii. Orice altă utilizare este exclusă.
2.Detinătorul site-ului nu îsi asumă răspunderea pentru securitatea acestui site.
3.Nici un utilizator al site-ului nu poate prelua continutul site-ului, nu poate interveni, modifica sau șterge continutul acestuia (textul, imaginile, logourile etc.). Orice încălcare a acestei reguli reprezintă o încălcare a drepturilor de autor, de marcă sau orice alt drept de proprietate intelectuală.
4.Nu sunt permise copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, a materialelor existente efectuate în scopuri comerciale.

2.    PROPRIETATE INTELECTUALĂ
a)Textele, imaginile, logo-urile, semnele grafice, orice elemente de continut publicate pe site sunt proprietatea detinătorului domeniului www.turismgarina.ro, fiind protejate de legislatie.
b)Dreptul de autor pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Heimatstub’n zu Wolfsberg si nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea expresă a detinătorului site-ului.
c)Detinătorul site-ului ofera acces liber la continutul acestuia si permite utilizatorilor să vizualizeze, imprime si să transmită informatii existente pe site doar in scopuri personale, necomerciale.
d)Este interzisă modificarea/stergerea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a realiza oricare din acestea, tentativa de a interveni, prin orice mijloace, in forma si continutul site-ului
e)Încălcarea acestor reguli poate atrage dupa sine raspunderea civila sau penală a făptuitorului.
f)În cazul în care în cadrul site-ului exista sectiuni in care utilizatorii îsi pot exprima opinii personale si pot adauga diverse comentarii, raspunderea in privinta continutului acestora le revine in exclusivitate utilizatorilor care le-au scris.. Detinătorul site-ului isi rezerva dreptul de a nu publica mesajele, comentariile si opiniile pe care le considera daunatoare imaginii site-ului. Prin postarea mesajelor in cadrul site-ului, utilizatorii isi asuma raspunderea pentru textul postat, cedeaza dreptul de autor asupra acestuia si nu va revendica vreun drept legal asupra.

3.    LIMITAREA RĂSPUNDERII
Detinătorul site-ului nu garantează următoarele:
a. Continutul site-ului va satisface toate cerintele utilizatorilor;
b. Informatiile postate pe site de catre alti utilizatori sunt reale, corecte si nu isi asuma raspunderea pentru modul in care sunt folosite aceste informatii.
c. Site-ul va functiona neintrerupt, constant, fara erori si nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pierderi, pagube directe, indirecte sau accidentale pe care utilizatorii le pot suferi din cauza nefunctionarii temporare, din cauza eventualelor erori de pe site, din cauza descarcarii unor informatii de pe site sau din cauza accesarii link-urilor din site catre alte site-uri partenere.
Pe site pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Detinătorul site-ului nu îsi asumă răspunderea pentru informatiile furnizate si continutul acestor site-uri.

4.    REGULI SI CONDITII DE POSTARE A COMENTARIILOR PE SITE/
UTILIZARE A FORUMULUI
Accesul la forumul site-ului implică acceptarea de catre utilizator a următorilor termeni si conditii:
a. Este interzisa postarea de comentarii si materiale abuzive, vulgare, obscene, amenintatoare sau care sa violeze intimitatea, viata privata a unei alte persoane sau care incalca legea.
b. Este interzisa postarea materialelor pentru care utilizatorii nu detin drepturile legale de autor sau nu au incuviintarea proprietarului pentru a utiliza materialul.
c. Este interzisă postarea de mesaje cu caracter xenofob sau rasist.

5.    MODIFICAREA SI INCETAREA
SC Heimatstub’n zu Wolfsberg SRL îşi rezervă dreptul în orice moment de a modifica sau de a anula orice parte sau întreg conţinutul acestui web site şi Termenii de Utilizare.  Orice astfel de modificări, schimbări, ştergeri sau adăugiri vor intra în vigoare imediat, prin publicarea lor la aceasta adresă sau pe baza unei notifcări prealabile către utilizatori.  Termenii de Utilizare se aplică până la încetarea acordului, iniţiată de utilizator sau de Sc Heimatstub’n zu Wolfsberg Srl. Încetarea acordului iniţiată de utilizator este posibilă în orice moment şi reprezintă încetarea utilizării acestor pagini şi anularea tuturor materialelor şi conţinutului descărcate şi utilizate de pe acest site.

6.    DREPTURI DE AUTOR
Conţinutul  acestui site este protejat de drepturile de autor aparţinând Sc Heimatstub’n zu Wolfsberg Srl.Heimatstub’n zu Wolfsberg deţine de asemenea dreptul de a edita, selecta şi ordona conţinutul acestui site. În plus, acest site conţine mărci înregistrate, nume de persoane şi alte conţinuturi cu caracter de proprietate intelectuală conferite Heimatstub’n zu Wolfsberg sau ai căror titulari sunt terţe părţi care au autorizat Sc Heimatstub’n zu Wolfsberg să le utilizeze. Conţinutul acestui site nu poate fi folosit fără acordul prealabil scris al Heimatstub’n zu Wolfsberg.

7.    FOTOGRAFII SI IMAGINI VIDEO
Toate imaginile foto şi video, date biografice ale persoanelor şi alte materiale care apar pe aceste pagini de site sunt proprietatea exclusivă Heimatstub’n zu Wolfsberg. Drepturile de autor pentru toate materialele conţinute de paginile site-ului aparţin Heimatstub’n zu Wolfsberg sau terţelor părţi – parteneri Heimatstub’n zu Wolfsberg. Toate drepturile sunt rezervate. Entităţile pot primi permisiunea de a folosi aceste materiale doar în scopuri publicitare, editoriale sau informative pentru publicarea în ziare, reviste şi media electronică. Orice altă utilizare a materialelor de pe paginile site-ului Sc Heimatstub’n zu Wolfsberg este interzisă. Nu este permisă utilizarea niciunui material cuprins în acest site în legatură cu vânzarea sau oferta de vânzare a unui produs sau serviciu. Permisiunea acordată în mod expres şi metoda de utilizare a acestor pagini nu pot fi transmise , subcontractate sau cedate terţelor persoane fără acordul prealabil expres al ScHeimatstub’n zu Wolfsberg; orice intenţie sau tentativă de transmitere, subcontractare sau desemnare va fi considerată nulă şi lipsită de efecte. Folosind materialele de pe site, utilizatorii se angajează să respecte în totalitate restricţiile, termenii şi cerinţele menţionate aici.

8.    UTILIZAREA PERMISA
Descărcarea şi tipărirea articolelor, informaţiilor, imaginilor, formularelor etc şi examinarea oricăror alte materiale şi a conţinutului acestei pagini web sunt destinate exclusiv uzului personal. Este interzisă afişarea publică, transmiterea, publicarea, modificarea, reproducerea, distribuirea, difuzarea sau vânzarea, duplicarea, expedierea şi orice alt tip de utilizare a conţinutului acestor pagini în întregime sau parţial, precum şi secţiuni sau capitole din conţinut, fără acordul expres prealabil, exprimat  în scris al SC HEIMATSTUB’N ZU WOLFSBERG SRL şi / sau al altor deţinători/titulari ai drepturilor de autor. Chiar dacă un astfel de acord este emis,  nu este permisă ştergerea sau modificarea informaţiilor conţinute de acest site cu privire la drepturile de autor şi/sau proprietate intelectuală.

9.    UTILIZAREA IN SCOPURI COMERCIALE
Este interzisă utilizarea acestor pagini pentru comerţ, vânzări sau alte activităţi comerciale, altele decât achiziţii ale produselor SC HEIMATSTUB’N ZU WOLFSBERG SRL. Nu este permisă postarea anunţurilor sau solicitarea de licitaţii pentru produse şi servicii fără permisiunea în scris a SC HEIMATSTUB’N ZU WOLFSBERG SRL. Sunt interzise trimiterea şi postarea de conţinut obscen, abuziv, vulgar, ameninţător sau indecent, sau inacceptabil ori ilegal, precum şi conţinut care încalcă drepturile oricărei persoane, şi în special conţinutul care cuprinde viruşi sau alte materiale nocive. Utilizatorii îşi asumă răspunderea pentru orice pagubă rezultată din activitatea lor care nu corespunde celor menţionate mai sus, şi pentru orice alte  daune ce ar putea rezulta din aceasta. SC HEIMATSTUB’N ZU WOLFSBERG SRL îşi rezervă dreptul (dar nu şi obligaţia) de a şterge parţial sau total materiale şi conţinut publicate de utilizatorii site-ului său.

10.    CONTRIBUTII CU CONTINUT SI MATERIALE
Prin trimiterea de conţinut şi materiale (incluzând, dar fără a se limita  la propuneri, idei, desene, reţete) la această adresă, sunteţi automat de acord că  acestea nu vor fi considerate confidenţiale şi sunteţi de acord să cedaţi sau garantaţi că deţinătorul materialelor a fost de acord în mod expres să cedeze în mod exclusiv, irevocabil şi pe durată nelimitată către Sc Heimatstub’n zu Wolfsberg dreptul de a folosi, adapta şi schimba, de a integra în alte lucrări, traduceri şi publicaţii, de a transmite şi a distribui la nivel mondial materialele menţionate mai sus în orice mod şi pe orice canal media prezent sau viitor, în orice scop şi cu titlu gratuit. Termenii şi condiţiile stipulate în acest paragraf vor fi aplicabile nelimitat şi nu îşi vor pierde valabilitatea după încetarea Acordului între dumneavoastră şi SC HEIMATSTUB’N ZU WOLFSBERG SRL

11. Platform for online dispute resolution of the European Commission:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/